Over mij


Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop. Hier verkoop ik kaarten, posters en andere producten met mijn illustraties. Af en toe verkoop ik ook enkele van mijn originele aquarellen.
Als je vragen hebt, neem dan contact met me op, ik help je graag verder! (info@jenske.nl)

Zolang ik me kan herinneren heb ik een grote liefde voor tekenen en schilderen. Toen mijn kinderen werden geboren, besteedde ik minder tijd aan tekenen en meer tijd aan mijn kinderen. (wat ik echt leuk vond en nog steeds graag doe!)
Begin 2018 ben ik begonnen te schilderen met aquarelverf, en ik was op slag verliefd. Een paar maanden later kocht ik mijn eerste Ipad Pro en Apple Pencil. Ik teken er heel graag op, maar ik denk toch dat aquarelverf mijn persoonlijke favoriet blijft!

Eind 2018 begon ik kaarten, posters etc. van mijn illustraties te verkopen op Etsy. Daarnaast illustreerde ik persoonlijke portretjes voor klanten. Dat vond ik heel erg leuk om te doen!

Toen ik in 2019 door Stichting Israël en de Bijbel benaderd werd met de vraag of ik een kinderbijbel wilde illustreren was ik meteen dol enthousiast! Als christen en moeder van vier kinderen vind ik goed bijbels onderwijs heel belangrijk. Daarom vond ik het mooi om de bijbel in te duiken en te onderzoeken wat er nu écht staat, zodat mijn illustraties in overeenstemming met de bijbel zouden zijn. Dat was soms best een pittige klus, zoals bijvoorbeeld bij de illustratie van de tabernakel. Plaatjes zijn volgens mij, net als de verhalen zelf, van grote invloed op het beeld dat kinderen van God en over de verhalen uit de bijbel ontwikkelen. Het mooie en unieke aan deze kinderbijbel vind ik onder andere, dat het kinderen (en grote mensen) helpt de grote lijn in de bijbel te zien; het grote plan van God. In mei 2022 was de gezinsbijbel “Gods grote plan” klaar en kwam hij in de winkels te liggen. Bekijk of bestel hem hier!

Als je het leuk vindt om mij te volgen in mijn werk, kijk dan eens op mijn instagram pagina: @jenskevisser


Groetjes!

Winkelwagen