Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retouren en annuleringen zijn geen probleem:
Neem contact op binnen:14 dagen na levering
Stuur items terug binnen:30 dagen na levering
Annulering aanvragen:binnen 6 uur na aankoop

Ik accepteer geen ruilingen
Maar neem alsjeblieft contact met me op als er problemen met je bestelling zijn.

De volgende items kan je niet terugsturen of ruilen
• Custom en gepersonaliseerde bestellingen
• Digitale downloads

Details retouren en ruilingen

Terugbetalingen: Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met mij op. Koper is verantwoordelijk voor alle terugkerende verzendkosten.
Ik zal pas een terugbetaling uitvoeren nadat ik je aankoop in de originele staat heb teruggekregen. Let op: artikelen die zijn gewijzigd ten opzichte van het origineel, zijn geknipt of beschadigd, worden niet terugbetaald.

Ik zal mijn best doen om ervoor te zorgen dat je pakket veilig aankomt. Als er echter iets gebeurt tijdens de verzending, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met jouw eindproduct.

Verloren item: ik zal graag alle verloren afdrukken vervangen door exact dezelfde items die je in de eerste plaats hebt besteld, zonder extra kosten. (het is niet toegestaan om het adres, tekst of onderwerp te wijzigen)
Zorg ervoor dat je adres up-to-date is. Ik ben niet verantwoordelijk voor het geval je een verkeerd of onvolledig adres hebt ingevoerd of voor bestellingen met een trackingnummer gemarkeerd als afgeleverd.

Beschadigde afdrukken tijdens de levering worden gratis opnieuw verzonden. Als je een beschadigd pakket ontvangt, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Zorg ervoor dat je de envelop en de beschadigde afdruk bewaart, ik zal je vragen om wat foto’s te e-mailen voordat ik je een nieuw exemplaar van dezelfde afdruk stuur.

Houd er rekening mee dat:
Zendingen als verloren worden beschouwd na 60 dagen in Europa, de VS en Canada en 90 dagen in de rest van de wereld.

Winkelwagen